Plus Prime Imobiliare - agentia ta de incredere

Stiri

Stiri / Tranzactii-imobiliare

Titirez.ro a lansat imoPR, prima agentie de marketing, publicitate si PR imobiliar din Romania

Noua linie de business dezvoltata – agentia imoPR – vine in completarea acestora pentru a crea o gama de servicii completa pentru jucatorii din Real Estate.

Am fost acolo: TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente imobiliare de succes!

Titirez.ro a participat in acest weekend la TNI, in cadrul evenimentului fiind lansat imoPR - cel mai nou proiect de servicii imobiliare premium.

IN PREMIERA PE TITIREZ.RO! Octavian Badescu dezvaluie IN EXCLUSIVITATE informatii proaspete despre noul concept Freedom Group!

Interviu acordat in exclusivitate catre portalul Titirez.ro, in cadrul caruia Octavian Badescu discuta despre noul concept Freedom Group, prima societate de actiuni - poate din lume - care va fi detinuta de agentii imobiliari!

Începe ediția ANIVERSARÃ a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani! 4-6 OCTOMBRIE 2019 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Va aseptam pe tot parcursul targului la standul Titirez.ro, de unde veti putea lua exemplarul gratuit Titirez Magazine. Ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani începe VINERI, 4 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Model UNIC de business in piata imobiliara din Romania! Octavian Badescu transforma Freedom Group in prima societate pe actiuni detinuta de agentii imobiliari

Freedom Group, companie fondată de antreprenorul în serie Octavian Bădescu, lansează un model unic de business la nivel mondial: compania de consultanță imobiliară, care funcționează ca societate pe acțiuni deținute de către agenții imobiliari.

Informatie de ultimă oră! Octavian Bădescu părăsește rețeaua RE/MAX și lansează un nou produs revolutionar pe piata imobiliara

Începând cu luna septembrie 2019, Freedom Group - una dintre cele mai cunoscute nume din piata imobiliara - paraseste grupul Re/Max și continua activitatea pe cont propriu. Octavian Badescu, fondatorul Freedom Group pregateste o noua surpriza.

2019 vs 2018 - Evolutie vanzari semestrul 1, inceput promitator in imobiliare pentru semestrul 2

La inceputul celui de al doilea semestru 2019, au fost vândute, la nivelul întregii țări, 50.890 imobile, cu 10.683 mai multe față de luna precedenta.

Imobiliarele iau avant! Analiza comparativa 2019 vs 2018

Dezvoltatorii imobiliari au dat în folosinţă, în prima jumătate a acestui an, 27.204 locuinţe, în creştere cu 4.189 locuinţe, faţă de semestrul 1 2018

România - ţara cu cei mai mulţi proprietari de locuinţe din Europa

Astăzi peste 30% dintre tinerii români, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 ani, iau în calcul un credit pentru achiziţia unei locuinţe iar aceasta în timp ce 13% dintre ei au contractat deja un astfel de credit pe termene de până la 30 ani

Organizatorii TNI lanseaza prima aplicatie de mobil dedicata unui eveniment imobiliar!

Cel mai asteptat eveniment imobiliar al anului are loc intre 4 si 6 octombrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii au ACCES GRATUIT cu aplicatia de mobil “TNI" ce tocmai s-a lansat!
Agentia imobiliara Plus Prime ofera consultanta gratuita in domeniul:

- Inchirierii si vanzarii de apartamente
- Case/vile ,spatii birouri, terenuri

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Toate drepturile rezervate Plus Prime Imobiliare / Copyright © 2019
Concept Titirez.ro